Avfallsmottak

Vi tar imot og behandler alle typer avfall

På vårt anlegg i Steinshagen, Etne tar vi imot avfall av forskjellige fraksjoner. Her blir det sortert og behandlet og sendt videre til energigjenvinning og materialgjenvinning. Årlig tar vi imot og kjører inn ca. 5000 tonn avfall som vi behandler. Vårt anlegg består av 2 sorteringshaller, en for avfall og en for grønt avfall, som for eksempel plast og papp.

Maskiner og utstyr på anlegget:

 • Volvo L90F Hjullaster, kan ta enkle oppdrag lokalt.
 • Liugong 908L 8t gravemaskin, tar og enkle oppdrag lokalt.
 • Flexus Ballasystem
 • Abba firkant ballepresse 30tonn
 • CAT 313m hjulmaskin, tar og enkle oppdrag lokalt.
 • Scanvegt lastebil-vekt.
 • MFH 5000 Kostebil, tar og enkle oppdrag lokalt.

På vårt anlegg i Steinshagen, Etne tar vi imot avfall av forskjellige fraksjoner. Her blir det sortert og behandlet og sendt videre til energigjenvinning og materialgjenvinning. Årlig tar vi imot og kjører inn ca. 5000 tonn avfall som vi behandler.

Vårt anlegg består av 2 sorteringshaller, en for avfall og en for grønt avfall, som for eksempel plast og papp.

Båter

 • Vi tar imot båter til destruksjon tre/glassfiber/plast/stål. Kan være behjelpelige med transport, tar gjerne befaring.

Campingvogner

 • Vi tar imot vogner til destruksjon uansett størrelse og stand, kan vær behjelpelige med transport. For retur mot panteordning må vogn ha skilt eller rammenummer.

Metallskrap

 • På vårt anlegg tar vi imot metallskrap, gratis levering. Kan og vær behjelpelig med transport og utsetting av container til innsamling.

Papp og mykplast

 • Vi tar imot papp og myk plast på vårt anlegg, gratis levering. Tilbyr og utsetting av container eller trilledunk med faste tømme dager etter ønske og behov. Har og ballepresser til utleie, passer godt til bedrifter som har større mengder og lite plass.

Siloplast

 • Vi har god løsning for bønder som har siloplast liggende løst i vind og vær. Vi setter ut fast container til siloplast som blir stående fast, som vi tømmer jevne mellomrom eller etter bestilling.Siloplast kan og leveres gratis på vårt anlegg i Steinshagen. Siloplasten må være så ren som mulig og være fri for rundballenett og annet avfall.

Landbruksavfall

 • I landbruket er KSL blitt vanlig i dag og for å infri betingelser kan vi levere løninger for alt avfall. Vi kan levere mottaks erklæring og årsrapport på leverte mengder. Containere eller trilledunker med faste tømminger eller etter bestilling
Kontakt oss om avfallshåndtering

Båter

Vi tar imot båter til destruksjon tre, glassfiber, plast eller stål. Vi er behjelpelige med transport, og tar gjerne befaring.

Campingvogner

Vi tar imot vogner til destruksjon uansett størrelse og stand, kan vær behjelpelige med transport. For retur mot panteordning må vogn ha skilt eller rammenummer.

Metallskrap

På vårt anlegg tar vi imot metallskrap, gratis levering. Kan og vær behjelpelig med transport og utsetting av container til innsamling.

Papp og mykplast

Vi tar imot papp og myk plast på vårt anlegg, gratis levering. Tilbyr og utsetting av container eller trilledunk med faste tømme dager etter ønske og behov. Har og ballepresser til utleie, passer godt til bedrifter som har større mengder og lite plass.

Siloplast

Vi har god løsning for bønder som har siloplast liggende løst i vind og vær. Vi setter ut fast container til siloplast, og tømmer med jevne mellomrom eller etter bestilling. Siloplast kan og leveres gratis på vårt anlegg i Steinshagen. Siloplasten må være så ren som mulig, fri for rundballenett og annet avfall.

Landbruksavfall

I landbruket er KSL blitt vanlig i dag og for å infri betingelser kan vi levere løninger for alt avfall. Vi kan levere mottaks erklæring og årsrapport på leverte mengder. Containere eller trilledunker med faste tømminger eller etter bestilling


Meny